Virtuele Maagband

Hypnose Maagband

Wereldwijde succesformule. Officiële Sheila Granger Practitioner

Virtuele Maagband

 

 ! Geen Narcose                                         

 ! Geen Littekens 

 ! Geen Herstelperiode                                                                                                 

 ! Blijvend Resultaat 

 ! Wereldwijd Getest Programma

 ! Uitgevoerd door Internationaal Gekwalificeerde Specialisten

 

De Virtuele Maagband is geen dieet!

Het veilige alternatief voor een maagbandoperatie

Obesitas is een levensbedreigende aandoening die kan leiden tot hart- en vaatziekten, diabetes en verminderde mobiliteit.

Vaak zorgt overgewicht ook voor een sociaal isolement en emotionele problemen.

Om dit op te lossen wordt vaak een maagbandoperatie uitgevoerd. Door de maag operatief te verkleinen wordt overeten niet langer mogelijk. Aan deze operatie zijn echter veel risico's verbonden. En de onderligende redenen waarom je te veel eet worden niet aangepakt.

Dankzij de kracht van Echte Hypnose, is het nu mogelijk om een virtuele maagband te installeren die net zo effectief is.

Maar dan zonder alle gevaren van een operatie.. 

Gewichtscontrole - we weten dat diëten niet werken

De meeste mensen die een traditioneel dieet volgen, zullen gewicht verliezen zolang ze op dieet zijn. Maar zodra ze met dat dieet stoppen, zal hun gewicht opnieuw toenemen en zullen ze in veel gevallen zelfs meer wegen dan voor ze aan het dieet begonnen! Er wordt geschat dat 95 procent van alle mensen die diëten, deze cyclus doormaken.

 

De meeste diëten bevatten een vorm van ontbering en/of ontkenning; voor sommige diëten moet je calorieën of punten tellen, maar bij elk dieet wordt de geest geprogrammeerd om aan eten te denken. Dus wanneer een individu een dieet opgeeft, zal hij ontdekken dat hij nog vaker aan eten denkt dan daarvoor!

 

En wanneer je troosteten vermijdt of andere maaltijden eet dan de rest van het gezin, gebeuren er drie dingen: het brein vecht er tegen, het lichaam vecht er tegen en de dagelijkse omgeving vecht er tegen.

 

Hoe vaak hoor je niet over mensen die elke maandag tegen zichzelf zeggen: "Dat is het! Ik ga stoppen met eten. Zodra ik mijn diner heb opgegeten. En daarna eet ik enkel nog salade." Deze goede bedoelingen storten natuurlijk snel terug in elkaar en daarna is het terug naar af en is het opnieuw miserie!

 

Aangezien de meeste eetgewoonten diep in het onbewuste geworteld zijn, zal het eindresultaat hetzelfde blijven telkens dezelfde omstandigheden zich voordoen.

 

Jezelf bewust iets ontzeggen kan vaak je zin in dat specifieke ding vergroten, en een beetje minder eten dan we nodig hebben - maar wel alles eten waar we zin in hebben - kan werkelijk tot gewichtsverlies leiden. Je favoriete eten volledig bannen is een slecht idee, maar die zaken verminderen is realiseerbaar en vol te houden.

 

Iedereen weet dat minder eten en meer sporten zal leiden tot een betere lichaamsbouw, je fitter zal maken en je algemene gezondheid zal verhogen.

 

Dit programma gebruikt een virtuele maagband en andere technieken om je gedachten te beheersen en is absoluut GEEN dieet. Het laat je toe om nieuwe gewoontes aan te maken die je kan volhouden, er is geen ontbering en dus zal je bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten. Je eet bewust, en bent in staat om te luisteren naar wat je maag jou vertelt.

 

Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies - zonder dieet.

WAT IS HET VOORDEEL VAN DIT PROGRAMMA ?

Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar! 

 

Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst, en gaat jou hetzelfde voldane gevoel geven, echter zonder alle nadelen! 

 

Geen narcose

Geen littekens

Geen herstelperiode

De maagband past zich aan, aan het voedsel dat je eet. Je kan dus alles (maar veel minder) blijven eten zonder dat er iets "blijft hangen"

Geen verblijf in het ziekenhuis

Je slankt nog beter af omdat...

 

WE MET DIT PROGRAMMA OOK DE OORZAKEN AANPAKKEN

Waarom kiezen voor Hypnotherapiepraktijk Edwin Braker?

ER ZIJN VERSCHILLENDE AANBIEDERS VAN SOORTGELIJKE PROGRAMMA'S IN NEDERLAND

 

WAAROM DAN KIEZEN VOOR ONS ?

 

Omdat dit programma wereldwijd getest is en de beste resultaten garandeert.

Omdat wij persoonlijk opgeleid zijn door de grondlegster van dit programma "Sheila Granger" en we dan ook dit programma als één van de weinigen in Nederland mogen aanbieden. We zijn de enige in OOST-NEDERLAND!

Omdat wij constant bijgeschoold worden en op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen i.v.m. het programma

Omdat wij reeds jarenlang ervaring hebben met hypnose en hypnotherapie

Omdat je bij ons in goede handen bent...


Wij zijn opgeleid en een officieel gecertificeerde Hypnotherapiepraktijk voor de Virtuele Maagband techniek door Sheila Granger.

Sheila heeft de Virtuele Maagband dmv hypnose technieken ontwikkeld.

Dit programma wordt wereldwijd gevoerd door geselecteerde hypnotherapeuten.