Sanomentologie is een therapeutische methode die wetenschap, psychologie, filosofie, hypnotherapie en andere therapeutische processen combineert om met de geest te werken op een dieper, meer verbonden niveau dan veel andere therapieën. Deze diepe verbinding maakt snellere resultaten voor klanten mogelijk en ook gemakkelijker.

 

Met sanomentologie vragen we je niet om je ziel bloot te leggen of door te gaan over hoe je je voelt en waarom dat zo is. We helpen je om de oorzaak van je probleem te achterhalen, zelfs als je niet weet wat dat is. De link tussen de oorzaak en de symptomen wordt weggenomen en je wordt pijnvrij of krijgt je ruimte in je hoofd terug. 

 

Soms is iets super effectief omdat het zo simpel is - dat is het geval met Sanomentologie. We hebben geweldige resultaten geboekt met mensen die waren opgegeven door andere professionals. PTSS, chronische pijn en allerlei soorten problemen, depressies en trauma kunnen met succes worden behandeld met een (klein) aantal sanomentologie-sessies.

 

Zodra de negatieve problemen zijn verwijderd, kunnen we je helpen ook jou volledige potentieel te benutten.

 

Sanomentology is fully accredited with the IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).

 

(Sano = Restore, repair, Ment = the mind, Ology = the study and research of -- 

Sano = Herstel, repareren, ment = de geest, Ology = de studie en onderzoek van)