Master Hypnotherapeut & Life Coach Edwin Braker

Sanomentologist

Magnetisme & Mesmerisme

IHR, Certified (Medical) Hypnotist

Edwin Braker (1969) is na zijn middelbare school en militaire dienstplicht gestart in de gezondheidszorg. In het prachtige vak van assistent Chirurgie en later ook de Anesthesie heeft hij, naast de anatomie, fysiologie, pathologie en pijnbestrijding ook veel mensenkennis opgedaan.

In de jaren erna is Edwin werkzaam geweest bij diverse medische (technische) bedrijven. Hij heeft nationaal en internationaal management en directiefuncties bekleed. In de avonduren heeft hij zijn Master-diploma Bedrijfskunde (MBA) behaald.

In al zijn functies heeft zijn focus gelegen op de groei en ontwikkeling van mensen. Waar sta je nu en waar kun je naartoe......

 

In die hoedanigheid heeft Edwin diverse Hypnotherapie en hypnose studies gevolgd bij verschillende (internationale) instituten. Edwin beheerst, conversationele hypnose technieken, Directe Hypnose, NLP, Milton Erickson, Quantum Hypnose, snelle inductie technieken etc

Tevens is Edwin gecertificeerd en toegelaten tot de elite-groep die het Jeffrey Stephens Protocol (Whole Life Mastery Hypnosis) mag toepassen. Het Jeffrey Stephens 10-step protocol is een directe, snelle en universeel toepasbare methode voor echt hypnose-veranderwerk. Het maakt niet uit welk issue: afvallen, stoppen met roken etc....

Edwin is "Certified Member of the International Association of Professional Conversational Hypnotists". Wereldwijd één van de meest toonaangevende opleidings- en certificeringsinstituten op het gebied van Hypnose- en Hypnotherapie. (www.iapch.org)

Daarbij IHR, Internationaal (Medisch)Hypnothereut en HypnotherapieCoach (IHR certified & registered hypnotherapist & hypnosiscoach) https://www.ihr-register.com/nl/

 

Mensen kunnen bij hem terecht voor vele uiteenlopende vragen en problemen. 

Lees hier meer over hypnotherapie

 

In december 2023 heeft Edwin de post-academische studie Positieve Psychologie afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen. 

 

 "Soms lijk ik mensen te kunnen helpen terwijl niets anders lijkt te werken, en soms wordt ons werk in één sessie samen gedaan. Op andere momenten is er natuurlijk meer voor ons om te doen. Af en toe kan ik helemaal niet helpen. Als ik denk dat ik je niet kan helpen, zal ik je dat laten weten en, als ik kan, je doorverwijzen naar iemand die je misschien wel kan helpen. Je verwachting zou moeten zijn om te profiteren van de allereerste sessie die je met mij hebt. Ons contact zal daarom variëren om aan jouw behoeften te voldoen, vooral als ze voortdurende persoonlijke ontwikkeling omvatten, langetermijndoelen hebben of een lijst met dingen die je wilt veranderen."

 

Wilt u meer weten over wat hypnose kan betekenen in het reduceren van (chronische)pijn? Kijk dan op onze andere website pijnvrijpraktijk.nl 

edwinbraker.nl

 

De praktijk ligt midden in het Landgoed van Twickel, op "erve Klein Buren". U voelt hier direct de rust en ontspannenheid, dit is een goede start voor elke sessie. Na afloop (als het seizoen daar is) neemt u van de fruitboomgaard iets mee voor onderweg. Kijk op de website erve Klein Buren voor meer informatie.

 

Ingang praktijkruimte

Samenwerking met Master Hypnotherapeut Ruud Nooyen

Ik ben een samenwerking aangegaan met Ruud Nooyen. Ruud is een Master Hypnotherapeut en een van de oprichters van HypnoseCentrum en HypnoWorld.

Ruud Nooyen is de specialist op het gebied van elk geestelijk en lichamelijk probleem, ongeacht de oorzaak.

Boek uw afspraak!

Lees hier verder en maak een afspraak!

Samenwerking met Monique Baghus, Coaching met paarden

Sinds voorjaar 2023 is het mogelijk om een Coaching sessie met Paarden te boeken op onze lokatie. In deze rustige en privé setting krijg je een onvergetelijke ervaring om je problemen op te lossen waarbij paarden ingezet worden.

Er is een specifieke website voor meer informatie.