stoppen met roken

In één sessie naar een niet roker!

Kan ik het ook?

Ja, wie écht gemotiveerd is om niet roker te worden, heeft slechts één hypnosebehandeling nodig. Motivatie is absoluut noodzakelijk. Wie niet écht gemotiveerd is, heeft trouwens bij geen enkel methode baat. Als je denkt: “ik wil het wel eens proberen” of ik ga maar weer eens stoppen of je wordt gestuurd door iemand anders die vindt dat je moet stoppen. Dan bent je er nog niet klaar voor, Je zal dan de hypnosesuggesties om niet roker te worden niet aanvaarden en er niet echt klaar voor zijn om te niet roker worden.

 

Voordat je een afspraak maakt: Wees er zeker van dat je er klaar voor bent om definitief niet roker te worden. Als ik je voorafgaande aan de hypnosesessie vraag om alles wat je hebt dat met roken te maken heeft weg te gooien, zou je dat dan ook daadwerkelijk doen? Zo nee, dan ben je er nog niet klaar voor om definitief niet roker te worden.


Voordelen stoppen met roken

Kosten

 

Roken kost geld en zelfs meer dan alleen geld, want het kost ook je gezondheid. Het roken van sigaretten, sigaren, pijp of shag kost bovendien steeds meer, want de prijzen van tabak worden elk jaar wel een paar keer verhoogd.

 

Voor de prijs van ongeveer 2 sloffen sigaretten ben je niet roker. De meest rokers hebben de Hypnosesessie dan ook al na 1 maand terugverdiend.

 

Stoppen met roken sessie 125,- euro

 

Wil je eerst een vrijblijvend informatie gesprek.  Neem dan contact op via info@hypnotherapiepraktijk.eu onder vermelding van je naam en telefoonnummer en de beste tijd waarop ik je kan bereiken.

Hypnose in combinatie met NLP is het effectiefste hulpmiddel dat als je gemotiveerd bent om er echt voor te gaan je onmiddellijk helpt niet roker te worden.

 

Je wandelt na 1 sessie naar buiten als niet roker.

 

De slaginskans is meer dan 90%.

 

Wie probeert niet roker worden “op karakter”, heeft een slagingskans van 6%. Dit betekent dat één jaar na de startdatum 94 % weer rookt (de meeste zelfs binnen 14 dagen).

Nicotinepleisters en kauwgom hebben een iets grotere slagingskans en wel 13%. Dit betekent dat één jaar na de startdatum 87% weer rookt.

 

Bijna alle hulpmiddelen bij het stoppen met roken zijn ze ontworpen en op de markt gebracht door sigarettenfabrikanten met als enige doel stimuleren van terugvallen in je oude gewoonte.  Veelal blijf je afhankelijk van nicotine. Wat denk je dat er gebeurt als je even geen nicotine voorhanden hebt? Juist ja, grote kans dat je teruggrijpt naar je oude gewoonte/ om je verslaving alsnog te stillen.