5-MEO-DMT

Waarom de gekleurde pad als foto?

 

 

Bufo is de gebruikelijke verkorte naam voor een Noord-Amerikaanse pad, ook bekend als Bufo Alvarius of de Sonoran Desert Toad. Deze pad produceert als enige dier ter wereld de eerder genoemde 5-MeO-DMT. Het is echter belangrijk om te vermelden dat wij de zuivere en doseerbare versie van 5-MeO-DMT gebruiken die niet afkomstig is van dieren.


Informatie

WAT IS 5MEO?

Tijdens een 5-MeO™ sessie ontvang je het entheogene en lichaamseigen medicijn 5-MeO-DMT, wat resulteert in een intense, korte en levensveranderende ervaring. De effecten kunnen variëren, maar veel mensen beschrijven een tijdelijke afwezigheid van een gevoel van zelf en een diepe verbondenheid met het universum, waarbij zij een gevoel van eenheid en grenzeloosheid ervaren.

 

DOEL

Het doel van een 5-MeO™ sessie is vaak spirituele exploratie, zelfontdekking, genezing en persoonlijke groei. Mensen zoeken soms naar antwoorden op existentiële vragen, willen hun bewustzijn verruimen of dieper inzicht krijgen in zichzelf en hun leven. Het kan ook worden gebruikt als onderdeel van therapeutische sessies, waarbij het kan helpen bij het verwerken van trauma, het bevorderen van emotionele heling en het verkennen van het onbewuste.

 

WAAR en WANNEER?

De 5-MEO-DMT sessies worden gegeven in Venray en op onze lokatie in Ambt Delden, begeleiders zijn Ruud en Edwin.

Heb je vragen, mail dan gerust.

 

EIGEN ERVARING

Wil je de meest intense ervaring ooit beleven en durf je even “ergens anders” naartoe te gaan?! Dan is dit een prachtige ervaring.

Vele mooie kleuren, zo helder en intens die ik van hier niet ken. Aan het einde het felle witte licht wat me erg aantrok en ik langzaam terug kwam naar het hier maar ik ook diverse keren door het witte licht weer werd aangetrokken en weer even elders ben geweest.

 

Was dit mijn meest intense ervaring ooit?

 

Ik ervaar nu meer rust en een zekere gelatenheid, maak me minder druk om alles. Mijn omgeving merkt dat ook (zonder dat ze weten dat ik deze sessie heb ondergaan).

Mijn EGO is gereset. Het is dus niet iets dat je "zo maar even doet".....

 

5-MEO_DMT WEBSITE

www.5meo.net