Hypnotherapie mogelijkheden

Bekijk de mogelijkheden en boek direct een afspraak

Persoonlijke sessie

95,- euro

Duur 1 - 1,5 uur. In deze persoonlijke hypnose sessie beginnen we met een intake oftewel voorgesprek waarin je jouw probleem beschrijft. Hierop breng ik je in een ontspannen en diepe hypnose waarbij we aan je probleem gaan werken en een oplossing zoeken. Het is niet mogelijk om van tevoren precies aan te geven hoeveel bijeenkomsten er nodig zijn. Soms is na 2 keer het doel bereikt, maar soms heeft een proces beduidend meer sessies nodig. Je gaat altijd uitgerust en fit naar huis.


Persoonlijke sessie zaterdag

115,- euro

Duur 1 - 1,5 uur. Tarief voor sessies op zeterdag. In deze persoonlijke hypnose sessie beginnen we met een intake oftewel voorgesprek waarin je jouw probleem beschrijft. Hierop breng ik je in een ontspannen en diepe hypnose waarbij we aan je probleem gaan werken en een oplossing zoeken. Het is niet mogelijk om van tevoren precies aan te geven hoeveel bijeenkomsten er nodig zijn. Soms is na 2 keer het doel bereikt, maar soms heeft een proces beduidend meer sessies nodig.


Persoonlijke sessie bij u thuis

115,- euro excl reiskosten

Hypnotherapie sessie bij u thuis. Reiskosten op basis van 25ct per km komen bij het genoemde bedrag op. We kunnen op voorhand aangeven wat het totaalbedrag zal zijn.

Duur 1 - 1,5 uur. In deze persoonlijke hypnose sessie beginnen we met een intake oftewel voorgesprek waarin je jouw probleem beschrijft. Hierop breng ik je in een ontspannen en diepe hypnose waarbij we aan je probleem gaan werken en een oplossing zoeken. Het is niet mogelijk om van tevoren precies aan te geven hoeveel bijeenkomsten er nodig zijn. Soms is na 2 keer het doel bereikt. Tot slot word je altijd fit en vol energie wakker


Hypnotherapie sessie voor kinderen

Hypnotherapie sessie wordt gedaan door Ruud Nooyen.

Kinderen vanaf 14 jaar.

Duur 1 - 1,5 uur. Kijk voor mogelijkheden op onze website 


Hypnotherapie Coaching/Presenteren (managers/zzp/verkopers)

115,- euro (incl BTW)

Duur 1-1,5 uur. In deze persoonlijke sessie starten we met een intakegesprek waarin jij verteld waarin je sterker wilt worden. Ben je niet vrij in je hoofd omdat iemand anders daar (nog steeds) de regels bepaalt? Is je zelfvertrouwen geblokkeerd geraakt? Wil je meer vervulling in je leven? Ben je loyaler naar anderen toe dan naar jezelf? Geef je soms emotionele reacties op anderen die je niet wilt? Ben je op wat voor manier dan ook geremd en wil je daarvan af, wil je je vrijer voelen?


STOPPEN MET ROKEN

165,- euro

Bekijk het programma hier
Elke sessie dient vooraf of bij binnenkomst te worden voldaan. U kunt bij ons pinnen.