Hypnotherapie mogelijkheden

Bekijk de mogelijkheden en boek direct een afspraak

Persoonlijke sessie

125,- euro

Duur 1 - 1,5 uur. In deze persoonlijke hypnose sessie beginnen we met een intake oftewel voorgesprek waarin je jouw probleem beschrijft. Hierop breng ik je in een ontspannen en diepe hypnose waarbij we aan je probleem gaan werken en een oplossing zoeken. Het is niet mogelijk om van tevoren precies aan te geven hoeveel bijeenkomsten er nodig zijn. Soms is na 2 keer het doel bereikt, maar soms heeft een proces beduidend meer sessies nodig. Je gaat altijd uitgerust en fit naar huis.


Persoonlijke sessie via SKYPE (Mindscaping)

125,- euro

Duur 1 - 1,5 uur. Tarief voor een sessie via SKYPE, voor nu alleen met Mindscaping. In deze persoonlijke hypnose sessie beginnen we met een intake oftewel voorgesprek waarin je jouw probleem beschrijft. Hierop breng ik je in een ontspannen en diepe hypnose waarbij we aan je probleem gaan werken en een oplossing zoeken. Het is niet mogelijk om van tevoren precies aan te geven hoeveel bijeenkomsten er nodig zijn. Soms is na 2 keer het doel bereikt, maar soms heeft een proces beduidend meer sessies nodig.

Voor deze manier van behandelen werk ik op dit moment alleen nog met het Mindscaping protocol omdat dit bewezen effectief is om via Skype te doen.

Het tarief dient vooraf voldaan te zijn.


Persoonlijke sessie zaterdag

145,- euro

Duur 1 - 1,5 uur. Tarief voor sessies op zaterdag. In deze persoonlijke hypnose sessie beginnen we met een intake oftewel voorgesprek waarin je jouw probleem beschrijft. Hierop breng ik je in een ontspannen en diepe hypnose waarbij we aan je probleem gaan werken en een oplossing zoeken. Het is niet mogelijk om van tevoren precies aan te geven hoeveel bijeenkomsten er nodig zijn. Soms is na 2 keer het doel bereikt, maar soms heeft een proces beduidend meer sessies nodig.


Hypnotherapie sessie voor kinderen

95,- euro

Hypnotherapie sessie.

Wij behandelen kinderen vanaf 14 jaar.

Duur 1 - 1,5 uur. Kijk voor mogelijkheden op onze website 

Graag vooraf eerst (telefonisch) contact voordat u een afspraak maakt.


Hypnotherapie Coaching/Presenteren (ondernemers/managers/zzp/verkopers)

125,- euro (incl BTW)

Duur 1-1,5 uur. In deze persoonlijke sessie starten we met een intakegesprek waarin jij verteld waarin je sterker wilt worden. Ben je niet vrij in je hoofd omdat iemand anders daar (nog steeds) de regels bepaalt? Is je zelfvertrouwen geblokkeerd geraakt? Wil je meer vervulling in je leven? Ben je loyaler naar anderen toe dan naar jezelf? Geef je soms emotionele reacties op anderen die je niet wilt? Ben je op wat voor manier dan ook geremd en wil je daarvan af, wil je je vrijer voelen?


STOPPEN MET ROKEN

165,- euro

Bekijk het programma hier
Elke sessie dient vooraf of bij binnenkomst te worden voldaan. U kunt bij ons pinnen.