afspraak Maken

Voordat we een afspraak maken vraag ik u om het onderstaande formulier in te vullen. Dit is tevens mijn voorbereiding op uw behandeling. Meestal bel ik u vantevoren om een aantal zaken kort te sluiten en u de mogelijkheid te geven eerst nog vragen te stellen voordat we een definitieve afspraak maken.

Of kijk hieronder voor mijn agenda en plan direct een afspraak in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Agenda voor afspraken

Boek hieronder direct uw afspraak. Mocht er geen geschikte tijd voor u bij staan, gebruik dan het contactformulier hierboven

Master Hypnotherapie Sessie door Ruud Nooyen M.CHt

We zijn een samenwerking aangegaan met Ruud Nooyen. Ruud is een Master Hypnotherapeut en een van de oprichters van HypnoseCentrum en HypnoWorld.

 Ruud Nooyen is de specialist op het gebied van elk geestelijk en lichamelijk probleem, ongeacht de oorzaak. Hij is in functie als Meester Hypnotiseur, Inspirator, internationaal Hypnoseleraar en veelvoudig erkend en gediplomeerd hypnotiseur (R.H.Register Hypnotherapeut, WLMH, OMNI Hypnotherapeut, NGH C.Ht., ICBCH, IHR Register Hypnotherapeut, Healthy Visions Pijnspecialist etc.) met diverse specialisaties zoals o.a. zijn werk met mensen die de weg kwijt zijn op elke manier, het eenvoudig in 1 krachtige sessie mensen laten stoppen met roken, fobieën, jeugdproblemen (v.a. 14jr), burn-out en depressieklachten en met meer dan 5000 krachtige hypnose-sessies succesvol bekend met zowaar werkelijk elke klacht. Beleven is geloven.

 

Slechts 135 euro per sessie

 Behandeling alleen op afspraak.

Graag mail naar info@hypnotherapiepraktijk.eu