Afspraak maken

Agenda voor afspraken

Boek hieronder direct uw afspraak. Mocht er geen geschikte tijd voor u bij staan, gebruik dan het contactformulier


Master Hypnotherapie Sessie door Ruud Nooyen M.CHt

We zijn een samenwerking aangegaan met Ruud Nooyen. Ruud is een Master Hypnotherapeut en een van de oprichters van HypnoseCentrum en HypnoWorld.

 Ruud Nooyen is de specialist op het gebied van elk geestelijk en lichamelijk probleem, ongeacht de oorzaak. Hij is in functie als Meester Hypnotiseur, Inspirator, internationaal Hypnoseleraar en veelvoudig erkend en gediplomeerd hypnotiseur (R.H.Register Hypnotherapeut, WLMH, OMNI Hypnotherapeut, NGH C.Ht., ICBCH, IHR Register Hypnotherapeut, Healthy Visions Pijnspecialist etc.) met diverse specialisaties zoals o.a. zijn werk met mensen die de weg kwijt zijn op elke manier, het eenvoudig in 1 krachtige sessie mensen laten stoppen met roken, fobieën, jeugdproblemen (v.a. 14jr), burn-out en depressieklachten en met meer dan 5000 krachtige hypnose-sessies succesvol bekend met zowaar werkelijk elke klacht. Beleven is geloven.

 

150 euro per sessie

 Behandeling alleen op afspraak. 

Graag mail naar info@hypnotherapiepraktijk.eu

 

Ruud heeft zijn eigen praktijk in Boxmeer, u kunt ook daar uw afspraak plannen https://hypnotiseur.nl/

Op 16 July is Ruud weer aanwezig in Ambt Delden om sessies te verzorgen. 

Indien je een hypnotherapie-sessie van Ruud wilt, dan kun je dit direct via zijn website en agenda inboeken voor Ambt Delden (kies Hengelo in zijn agenda) 

 https://hypnotiseur.nl/afspraak/

 

Slechts 3 plekken nog beschikbaar

NIEUW zijn sessies met 5-MEO-DMT, mail Ruud voor informatie en mogelijkheden (250 euro)