Coaching met Paarden

 OEFENPERSONEN GEZOCHT VOOR AFSTUDEEROPDRACHT POSITIEVE ONTWIKKELING!

Wil jij mij helpen met mijn opleiding  Coaching door spiegelen met paarden in de periode maart t/m mei 2023? Dag en tijdstip in overleg.

Voor coachingssessies  binnen mijn  opleiding NLP coaching met paarden zoek ik deelnemers die mij willen helpen om mijn portfolio te completeren. Het gaat hier om proefsessies.

Wat houdt dit concreet in?

Door middel van uitvraagmodellen kunnen we samen achter je hulpvraag komen of kun je opheldering krijgen over het gedrag dat je laat zien. Is dat gene wat je intern voelt terug te zien in je gedrag of laat je gedrag aan de buitenwereld zien wat je intern voelt? En hoe beinvloed dit je communicatie en het resultaat van je communicatie. Hierbij kan ik besluiten mijn eigen paarden in te zetten om je interne gedrag te laten spiegelen door de paarden. Je gaat dan samen met mij en een van mijn paarden buiten in de openlucht de beleving aan om voor jouw je ontwikkelvraag beantwoord te krijgen. Vervolgens kunnen we onderzoeken hoe en welke  vervolg stappen je kunt zetten om je doel te bereiken.

Heb je altijd al eens willen werken aan je persoonlijke ontwikkeling en spreekt het je aan om dit met behulp van spiegelen met paarden te doen meld je dan aan, wees er snel bij de plekken zijn beperkt.

Voor deze sessies vraag ik geen vergoeding, voor mijn opleiding en positieve ontwikkeling heb ik echter een uitgebreid ingevuld evaluatieformulier nodig wat ik wil vragen om in te vullen. Een attentie die iets zegt over wie je bent mag je natuurlijk altijd geven.

Ik ben op zoek naar deelnemers in de leeftijd vanaf 18 jaar. Gezien het feit dat ik, indien nodig, mijn paarden inzet voor een sessie en hieraan natuurlijke risico’s verbonden zijn vind de sessie plaats onder volledige verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf. 

Het is echter wel mijn eerste taak  zorg te dragen voor de veiligheid van deelnemer en paard.

Spreekt mijn hulpvraag je aan, en wil je met mij en mijn paarden de ervaring aangaan voor een positieve beleving, stuur dan een email met naam, leeftijd en mogelijk onderwerp waar je aan wil werken en ik laat je weten of je kunt deelnemen. 

Mijn locatie bevindt zich in Twente op landgoed Twickel, Ambt Delden. 

Je aanmelding ontvang ik graag op: ervekleinburen@gmail.com

Alles voor een positieve ontwikkeling, Monique Baghus.

 

NLP & Coaching met Paarden