Mindscaping

Een mooie en krachtige transformatie in Hypnose

Mindscaping.....wat is het?

Mindscaping is een therapeutisch proces gecreëerd door Dr. Mike Mandel (Canada). Het is een soort geleide visualisatie waarbij de cliënt zijn eigen unieke mindscape (mentale 3D-kaart) kan verkennen.

 

Een Mindscape is een plaats waar persoonlijke uitdagingen kunnen worden genavigeerd die leiden tot diepgaande veranderingen in het echte leven.

 

Mindscaping is een reis door het onbewuste terrein (je onderbewuste) van metafoor en symbologie.

 

Wanneer Mindscaping wordt geleid door een deskundige gids (normaal gesproken een hypnotiseur/hypnotherapeut), dan gebeuren er dramatisch positieve veranderingen snel en gemakkelijk.

 

Je leunt achterover, ontspan je, sluit je ogen en volg de begeleiding van je Mindscape-coach. U wordt gevraagd om dingen te visualiseren, ze te beschrijven en de wijzigingen op te merken wanneer ze zich voordoen. Het is een ontspannende, fascinerende, verhelderende en plezierige ervaring. Het beste deel is echter de verbazingwekkende transformationele resultaten die je onmiddellijk na je sessie zult herkennen.

 

Dr Mike Mandel, een wereldwijd bekende hypnotherapeut. Hij is de creator van het Mindscaping proces.

Edwin heeft de opleiding Mindscaping bij Mike Mandel gevolgd.


Waarom Mindscaping?

Het leven heeft zijn uitdagingen, en we voelen het allemaal wel eens ... vastzitten in een sleur, zonder motivatie, zelftwijfel, geblokkeerd, onzeker, down voelen, opgesloten of tegengehouden. Mindscaping is een geweldig proces om je te helpen je blokkades te ontgrendelen, de deuren te openen, het verleden los te laten, je geest vrij te maken, terug op het goede spoor te komen en in beweging te komen. Het mindscape-proces kan voor bijna alles worden gebruikt, van angsten, trauma's, gewoontes tot het verbeteren van sportprestaties.

Mind-Skype

Mindscaping via SKYPE is een goede en betrouwbare mogelijkheid voor een effectieve sessie. U hoeft hiervoor dus niet de deur uit, enkel een Skype account is voldoende.

We  werken met camera en geluid, zodat we elkaar zien en horen en ik je goed door het Mindscaping proces kan leiden.

Heb je hierin interesse? Mail me dan via het contactformulier en we bespreken of jou vraagstelling geschikt is om dit via Skype te doen.

De betaling voor de sessie dient vooraf voldaan te zijn.