simpson protocol

Ines Simpson

Het Simpson Protocol is een unieke vorm van hypnotherapie en is ontwikkeld door Ines Simpson. Zij is OMNI-docent hypnotherapie en heeft een belangrijke internationale onderscheiding ontvangen voor deze bijzondere behandelmethode die tevens ISO 9001 is gecertificeerd.

 

Om je te kunnen behandelen met deze techniek breng ik je naar het diepste niveau van hypnose om in contact te komen met je kern en om te kunnen werken met je oneindige energetische wijsheid. Er wordt een methodiek gebruikt waardoor ik kan communiceren met je meest zuivere deel. Jij hoeft niet aan te geven waaraan je wilt werken, dit veranderwerk gebeurd in stilte, in jou. Hierdoor ben je in staat om onder mijn begeleiding alle gewenste veranderingen zelf te realiseren.

 

Het mooie van dit proces is, dat terwijl je onder diepe hypnose bent, je begrijpt dat jij zelf een directe rol hebt in je eigen genezing en wat voor een diepere verandering en genezing dit met zich mee brengt. Efficiënt; omdat ALLE mogelijke oorzaken worden aangepakt.

 

Het Simpson Protocol kun je voor de meest voorkomende problemen inzetten.

                                             Ines Simpson