Emotion Replacement Therapy

E.R.T.

Tom Silver

E.R.T. is de nieuwste en meest geavanceerde vorm van neurotherapie en een zeer effectieve techniek om  het onderbewustzijn, jouw “mentale computer”, te her-programmeren.

 

Met E.R.T. kunnen “programma’s” die de oorzaak zijn van negatieve automatismen zoals o.a. angsten, verslavingen, ongewenste gewoontes of emoties en zelfs fysieke klachten uit jouw “mentale computer”  verwijdert worden en vervangen door nieuwe positieve programma’s die in jouw voordeel werken.

 

Bij E.R.T. wordt je in een staat van geconcentreerde aandacht gebracht, terwijl de frequentie van je hersengolven- en activiteiten sterk is verlaagd. Oftewel : in hypnose!

 

Edwin is door Tom Silver opgeleid en gecertificeerd (United States Board of Clinical Hypnosis).

 

E.R.T. is een actieve vorm van hypnosetherapie waarbij cliënt en hypnotiseur nauw als een team samenwerken om zo tot de gewenste oplossing te komen..

 

E.R.T. is ontwikkeld door  de psycholoog en Neuro-wetenschappelijke hypnotherapeut Tom Silver, één van Amerika’s meest vooraanstaande en bekende hypnotherapeuten.

Bekijk hier de website van Tom Silver

Hersenactiviteit in " normale" staat

Hersenactiviteit in Hypnose


Edwin zet E.R.T in als een zelfstandige doeltreffende therapievorm maar tevens als onderdeel van een andere hypnose therapie (bv Regressie-therapie)

 

Wenst u meer informatie over E.R.T of andere vormen van Hypnotherapie waarmee we u kunnen helpen, vul het formulier in op de contactpagina of stuur een mail naar info@hypnotherapieporaktijk.eu


Tom Silver, Director of University Hypnosis. United States Board of Clinical Hypnosis. 

Met 35 jaar ervaring als hypnotherapeut. Professor in Scientific Hypnosis.