Webwinkel & Partners

Download en gebruik deze gratis MP3 om je via een hypnosesessie beter te wapenen tegen virussen, "boost je immuunsysteem".

Script ontwikkeld door de bekende UK Hypnotherapeut Freddy Jacquin en ingesproken door collega Lily Rietjens

Download
Dutch version of The Immune System Boost
MP4 video/audio bestand 42.3 MB

Ervaar jij lichamelijke ongemakken als darmklachten, huidklachten, moeheid of stemmingswisselingen? Investeer in kennis over voeding waar jij en je naasten je hele leven van blijven profiteren. Ontdek hoe écht gezonde voeding een verschil van dag en nacht kan maken in hoe je je voelt, hoe je functioneert en hoe je leeft.

Online Cursus “Gezond in 4 Weken”

 

De OERsterk Online Cursus “Gezond in 4 Weken” is een cursus van Richard de Leth van www.oersterk.nu. Richard behaalde zijn doctoraal geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, maar koos voor de complementaire geneeskunde in plaats van het artsenexamen. Hij specialiseerde zich in de orthomoleculaire geneeskunde en psycho-neuro-immunologie. Ook verdiepte hij zich in voeding, kinesiologie, psychologie en fytotherapie. In deze Online Cursus neemt hij de cursist aan de hand op weg naar een gezonder leven d.m.v. verstandiger en bewuster eten.

 

Klik hier als je dit interessant vindt en meer wilt weten.


Ik krijg veel mensen in mijn praktijk die na een aantal jaren zoekende zijn naar een andere werkomgeving. Middels een hypnose sessie krijg je meer inzicht in welke richting je op kunt gaan. Zeer effectief!

Wil je een volgend advies dan kan je op deze website kijken en je Talent en Passie vinden.

 

Klik hier als je naar deze site wilt gaan


Ik zelf geef op dit moment geen Leiderschapstrainingen meer binnen mijn praktijk. Maar speciaal voor ondernemers is er een interessant programma. 

Denk je dat het mogelijk is voor je? Dat je weer energie krijgt van je bedrijf en dat je team juist in je voordeel werkt?Je bent je bedrijf ooit gestart, omdat je een mooie droom had en waarschijnlijk ook vrijheid voor jezelf wilde creëren. Nu is het gelukt om succesvol te zijn met je business, want je bedrijf is enorm gegroeid en inmiddels doe je het al lang niet meer alleen.

Maar daar zit hem nou net de crux. Je bent nu vooral operationeel aan het managen. Je wordt geleefd door de waan van de dag, bent steeds brandjes aan het blussen en doet nog veel te veel zelf. 

 

Mariska Wijbenga organisatiepsycholoog en expert op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling.

Na 8 jaar zelf leiding te hebben gegeven, vele teams te hebben begeleid bij hun ontwikkeling en verantwoordelijk te zijn geweest voor Management Development bij de grootste verzekeraar van Nederland, help ik nu ondernemers met personeel om hun team succesvol te laten functioneren.

 

Kijk hier voor meer informatie

 

 


Ik help veel vrouwen met afvallen en overgangsklachten. Indien nodig dan pas ik een sessie toe in mijn Virtuele Maagband programma om overgangs/hormonale-klachten te verminderen.

Een hulpmiddel kan ook deze website zijn.